JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 501

Bare 2-2 mot et middelmådig Ranheim

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Baugre jubler etter 2-1 Baugre jubler etter 2-1 Foto: Frank Tverran

I en nedrykksposisjon skulle man tro det gjaldt å lage mål. Det gjorde HBK to ganger, men det hjalp bare så lite. Det hele minnet ofte om ping-pong mens HBK ledet. Så kastet treneren ut de to spillerne som kunne ha avgjort til fordel for HBK.

Hønefoss var tett i forsvar, men det blir det ikke poeng av.
Selvsagt skal Kevin Beugre ha honnør for hans fine teft da han sjalter ut keeper etter et flott opplegg fra Hoås 20 minutter før slutt.
Dermed opp i ledelse 2-1.
Før pause hadde Dramè utlignet kort tid etter at eks-hønefossing Robert Stene hadde gitt bortelaget en egentlig fortjent ledelse.

drame utligner 1-1
Drame utligner til 1-1 (Foto: Frank Tverran)

Det holdt ikke å satse på på bare midtbane.
Da HBK hadde skaffet seg ledelsen valgte man å fjerne spissen Øyvind Hoåas og Ibrahim Dramè til fordel for unggutter som Martin Thomassen og Andrija Kaludjerovic.
Da gikk det ikke lenge før Ranheim utlignet og HBK var tilbake i sumpa.

Hva skyldes dette?
Det er øyet som ser.
HBK valgte nok en gang å trille ball så godt de kunne og håpe på kontringer. Det gikk bra helt til de mest toneavgivende spillerne ble tatt av banen.

Bytter HBK:
Ut: Dramè og Hoås. Inn med Andrija Kaludjerovic og  Martin Thomassen. 74 minutter var spilt.

ranheim utlignet 2-2
Robert Stene knaller et skudd som går innom begge stolpene før det går i mål: 2-2  (Foto: Frank Tverran)

Sist redigert søndag, 31 mai 2015 21:39

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.