torsdag, 16 mars 2023 18:28

Stor giverglede

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Stor giverglede Foto: Trond Schieldrop

Pengestøtten på 50 000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB og gode priser på kamputstyr fra Mooto Norge, kommer godt med for Ringerike Taekwondo klubb til oppbygging av en egen kampgruppe. – På sikt er planen at våre utøvere skal delta på nasjonale stevner. Med denne støtten har vi nå fått kjøpt inn mye nytt og viktig utstyr, sier klubbens formann Geir Karlsen. Han retter derfor en stor takk til bidragsyterne.

Med støtten fra Sparebankstiftelsen DNB har klubben nå kjøpt inn hjelmer, vester og sparkeputer til en hyggelig pris fra Mooto Norge. Utstyret er en viktig forutsetning for å iverksette planene om å bygge opp en egen kampgruppe i klubben. – Vi er godt i gang med å få på plass en stab av instruktører, som har ansvaret med å rekruttere nye medlemmer til gruppen. Allerede nå merker vi stor interesse og pågang, sier Karlsen.

Oppriktig glade

– Vi er oppriktig glade for at Mooto Norge ga oss gode priser på nytt utstyr til våre medlemmer. Det har gjort det mulig å kjøpe inn mer enn vi hadde budsjettert for. Uten den økonomiske støtten fra Sparebankstiftelsen DNB, måtte vi fortsatt treningene med gammelt og til dels utrangert utstyr. Det ville trolig satt planene om ny kampgruppe på vent, sier Karlsen. – Gammelt utstyr, som fortsatt er intakt, vil vi bruke på treningene, mens hjelmer og vester fra 1980-tallet blir satt på lager, sier han til slutt.

Andre saker å lese

Russland: Vil ha bedre luftvern i Moskva

22-03-2023 Nyheter NTB-AFP - avatar NTB-AFP

Russland: Vil ha bedre luftvern i Moskva

Luftvernsystemene i Russlands hovedstad Moskva skal moderniseres, ifølge forsvarsminister Sergej Sjojgu.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa