torsdag, 29 juni 2023 22:02

Norges største privatbolig til salgs

Skrevet av
Norges største privatbolig til salgs Foto: Frank Tverran

Norges største privateide bolig, Fritzøehus i Larvik, legges ut for salg.

Det bekrefter milliardærarving Michael Stang Treschow i en pressemelding sendt ut av First House.

– Det er en storslått eiendom med et fantastisk hus, bygget både som et hjem og for unike opplevelser og representasjon. Eiendommen fortjener å bli brukt mer aktivt enn hva som er naturlig for meg. Dessuten har jeg en godt egnet leilighet på Sanden i Larvik, sier Stang Treschow.

Huset har en grunnflate på nær 2.000 kvadratmeter. Totalarealet er på hele 7.000 kvadratmeter, og bygget er omgitt av den vernede Fritzøeparken på 1.700 dekar. Bygget har 75 rom og 21 kjellerrom.

Stang Treschow presiserer at han ikke har noen ingen planer om å flytte fra Norge. Han sier han er forberedt på at det vil ta tid å finne den rette kjøperen og faktisk få solgt eiendommen.

At han nå velger å teste interessen i markedet, kommer som et resultat av en lang og grundig modningsprosess som ble startet sammen med hans mor Mille-Marie Treschow.

– Et salg av eiendommen er selvsagt vemodig. Huset rommer mye av min families historie. Men det er en tid for alt. Mitt ansvar er å fatte beslutninger i et fremtidsrettet perspektiv, sier Stang Treschow.

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa