onsdag, 25 oktober 2023 08:00

Ådne Frestad lanserte sin tredje roman

Skrevet av
Ådne Frestad (til venstre) blir intervjuet av Roar Olsen Ådne Frestad (til venstre) blir intervjuet av Roar Olsen Foto: Frank Tverran

Det var ikke mange ledige stoler på Ringerike bibliotek tirsdag kveld når Ådne Frestad lanserte sin tredje kriminalroman.

Hønefoss-mannens romaner blir bare bedre og bedre, noe også Ole Brenden sluttet seg til i sin kritikk av boka.

- Selv om det er noen ganske råe beskrivelser av miljøet omkring menneskehandel, blir boka aldri vulgær, var ett av hans utsagn. Han endte opp med å gi boka terninkast 5.

Bokas tittel er "Linedans i sjelens rom". Denne handler om Mahili, ei 16 år gammel jente fra Libya som prøver lykken i Norge. Boka følger henne på reisen over det Nord-Afrikanske kontinentet og videre med båt fra Tunis til Norge, samt tiden hun oppholder seg i Oslo. Historien er gripende.

Boka følger også aksjemegleren Henning som har mistet alt, samboeren, jobben, leiligheten og vennene, bilen  og seg selv.

Startskuddet på en spennende og forrykende jakt på en liga som driver med menneskehandel starter når Henning finner en død kvinne drivende i fjæra ved Lyngør fyr. Spenningen og tempoet er høyt fra første side.

Vi gir også boka terningkast 5

linedans"Linedans i sjelens rom"
Innbundet
294 sider
WebForm forlag 2023
ISBN 978-82-303-5941-9

Andre saker å lese

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa