torsdag, 22 juni 2017 08:52

Susanne Sundfør på turné

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Susanne Sundfør på turné Foto: Raphael Chatelain

– På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk og drømmeverden, forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné - på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener.

25. September, Oslo Konserthus, Oslo

26. September, Grieghallen, Bergen

27. September, Stavanger Konserthus, Stavanger

29. September, Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand

30. september, Olavshallen, Trondheim

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band.

Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6. juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner.

Music For People In Trouble slippes 25. august. Konsertbilletter er i salg fra torsdag 22. juni kl 10.00. Vær rask på labben dersom du ønsker billett - her blir det ingen ekstrakonserter!

Sist redigert torsdag, 22 juni 2017 08:55
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.