tirsdag, 16 april 2019 09:21

Ezzari slipper ny sang "Læg (Lacag)" sammen med Jonas Benyoub

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ezzari slipper ny sang "Læg (Lacag)" sammen med Jonas Benyoub Foto: Universalmusic

Etter en musikalsk nede-periode står nå Ezzari klar med et hyppig releaseløp utover 2019

Med over 10 millioner streams på Spotify og over 1 million visninger på Youtube - har Ezzari  virkelig satt navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Etter debuten har han gitt ut 9 singler, hatt en rolle i den globale suksessserien SKAM, gjort en hel del konserter og var en del av NRKs podcast Andregenerasjonen. Den unge gutten holder seg opptatt og er nå satt for sin neste singel "Læg (Lacag)", som har gjort sammen med Jonas Benyoub.

Etter en nede-periode i 2018 der Ezzari ikke lagde musikk på over et halvt år, har han nå massevis av musikk fremfor seg i 2019 og det ser ut til å bli hans beste år hittil.

Ezzari forteller:

“I 2018 hadde jeg en lang nede-periode, der det sto veldig stille, og jeg lagde ikke noe musikk på over et halvt år. Så planla jeg og Jonas Benyoub sammen med Def Jam en tur til Amsterdam for å gå i studio med noen nederlandske produsenter. Jeg husker at dagen før vi dro var jeg såå nervøs, fordi jeg enda ikke var i «form» og ville ikke fra helt til Amsterdam for å kaste bort tid, haha. Men så kom vi oss ned dit, og jeg lagde masse bra musikk, og siden da har jeg vært varm og masse i studio! DEILIG! Jeg og Jonas har snakket om å lage låt sammen siden 2016, så det har på tide!

Låta "Læg (Lacag)" handler ikke om det at vi har masse penger og flexer det, som mange kanskje tror av å lese tittelen, men låta handler om at vi er ute å jobber for pengene, hver dag. Ikke for å bruke det på biler og slik, men for å bruke det på ting som teller. Familien vår og de som står oss nære.

Jeg mener det er en gatebanger men samtidig er det en skikkelig klubblåt som jeg håper mange er klare til å danse og lagde kaos til! JEG VIL BARE HA LÆG!”

Etter sessionturen til Nederland løsnet proppen og Adam har holdt seg voldsomt opptatt i studio den siste tiden og står nå klar med et hyppig releaseløp utover 2019 – som musikalsk er en god mix av gate bangers og hits! Først ut er “Læg (Lacag)” feat. Jonas Benyoub slipps langfredag 19 april sammen med en musikkvideo, stappet full av squad, maxi scooter og gatelook. Læg blir etterfulgt av bangeren “Wifey” som er fokuslåt mot sommeren, som slipps i begynnelsen av mai.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.