fredag, 08 november 2019 09:07

Jonas Benyoub - Validé ft. Adrian Kastrati

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Jonas Benyoub fra Ellingsrud har en flow som få andre rappere her til lands kan vise til, i vinnende kombinasjon med en fløyelsmyk sangstemme og en teft for fengende beats. I sommer slapp han debut-EPen “GODHET FOR SVAKHET”, hvor han nok en gang beviser at man bør bemerke seg navnet hans. I dag er han klar med nok en singel, “Validé”, med kompisen Adrian Kastrati.

Jonas Benyoub forteller:

“Vi kommer fra et sted i Oslo med mye ulike ambisjoner og mål. Én felles ting er at når du skal gjøre noe, skal det gjøres ordentlig. Alt må være approved. Alt vi noen gang ville var å kunne gi familien gull og glitter, klisjéen om å kjøpe mor et hus og far en bil, er kanskje mer reell for oss enn for deg. Det er en drøm. Ikke for fame, men for å fylle lommene.

Det medfører ofte høyt press rundt disse målene, og noen påvirkes psykisk av det, noen gjør alt de kan for å komme dit, koste hva det koste vil.

Låta er en god vibe i studio med meg, Adrian Kastrati og Pvcify. Vi følte den kalde, samt harde stemningen med en gang. Og hooket kom veldig naturlig for Adrian. Han er oppvokst samme sted som meg og jeg er utrolig glad det er han som leverer med meg på denne. Jeg føler vi lagde en låt man får billedlige tanker til.”

Om Adrian Kastrati:

Adrian Kastrati er en 22-åring med røtter fra Kosovo og oppvokst på Ellingsrudåsen i Oslo. Fra barndommen av har fotball og musikk alltid tatt store deler av hverdagen hans. «Vi hadde en av de eldre i nabolaget som pleide å freestyle og lage god stemning, og derfra begynte vi smått å leke med musikken», sier han. Siden har han dyrket sin interesse for musikk. Han nevner Jonas Benyoub som inspirasjon - som var en av de første fra nærmiljøet til å ta steget ut mot den norske musikkbransjen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.