annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 23 oktober 2020 08:57

Atle Pettersen slipper julesang med Linnea Dale

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Atle Pettersen slipper 23.oktober julesangen «Bare noen dager til» - en duett sammen med artisten Linnea Dale. Julesangen er skrevet av låtskriver og poet Trygve Skaug.

- Jeg tok kontakt med Trygve for å høre om han var interessert i å skrive et bidrag til skiva, noen han takket ja til. Vi drodlet litt rundt hva sangen kunne handle om og landet på at det var fint å si noe om savnet etter venner og familie når jula nærmer seg. Førjulstiden er jo ofte en stressende tid for mange, meg selv inkludert. Det er mye jobb, og man ser veldig frem til å komme seg «hjem til jul» for å være med de menneskene man bryr seg om, sier Atle Pettersen.

Ofte når man er i slike prosesser så går man jo gjerne noen runder frem og tilbake med endringer av tekst og melodi før man sitter på resultatet, men jeg falt pladask for den første skissen Trygve sendte, og tenkte at - dette er låta som skal fronte juleplata, sier Pettersen.

Sangen «Bare noen dager til» er en duett sammen med artisten Linnea Dale, kjent fra Donkeyboy og Hver gang vi møtes.

- Jeg hadde også en visjon om at jeg ville at dette skulle være en duett. Jeg har vært fan av Linnea lenge og elsker stemmen hennes. Så jeg tok kontakt og spurte om hun ville være med. Hun digget låta og har tilført den akkurat den varmen og nærheten en sånn julelåt trenger, sier Pettersen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.