mandag, 04 mai 2015 15:09

Broiler remix på Imagine Dragons EP

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Broiler Broiler


Norske Broiler har remixet Imagine Dragons andre singel «Shots». Remixen er første spor ut på EP'n Shots 
som slippes i dag. I tillegg til Broiler remixen finner du også Astrolith Remix, en Acoustic Piano version og Broiler Extended Club mix.

Remixen til Broiler har allerede vært #1 på Hype Machine, og befinner seg for tiden på fjerdeplass på både VG-lista og Spotify.

En video til en akustisk versjon av «Shots» fra Smith Center i Las Vegas slippes også i dag.

Tracklist "Shots EP":

1. Shots - Broiler Remix

2. Shots - Astrolith Remix

3. Shots - Acoustic (Piano)

4. Shots – Broiler Extended Club mix

Etter å ha solgt 20x platina her hjemme og passert 200 millioner streams i Spotify, er EDM-duoen fra Drammen i ferd med virkelig å gjøre furore også internasjonalt.

Singelen «Wild Eyes» eksploderte på Spotify da den ble sluppet i november'14 og har over 20 millioner streams i Spotify. Den gikk rett til topps på den norske singellista og har også vært Topp10 i flere andre europeiske land.

Broiler spiller på Summerburst i Gøteborg 29 mai og vender nesen hjem til Findings Festival i Oslo 30 mai.

Imagine Dragons blir å finne på scenen i Oslo Spektrum 20 oktober.

Imagine Dragons tok verden med storm med debutalbumet Night Visions i 2012. De debuterte #2 på Billboard Top 200 Albums Chart, solgte over fire millioner eksemplarer på verdensbasis og gikk #1 på Spotify Wide for 2013. Singelen «Radioactive» solgte til 9x-platina, gikk #1 på Billboard Rock og ga bandet en Grammy for Best Rock Performace i 2014. Forøvrig er låten den mestselgende rockesangen i amerikansk digital historie. Tilsammen har bandet solgt over 24 millioner låter verden over. Night Visions er streamet over 23 millioner ganger i Norge alene.

16. februar kom oppfølgeralbumet Smoke + Mirrors.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.