fredag, 18 februar 2022 08:08

"Ok jeg lover" endelig ute!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(2 Stemmer)

Etter å ha rundet av 2021 med “Smil Pent” i topp 3 på Spotify, er Ramón endelig ute med mer musikk. "ok jeg lover” har vært på alles lepper siden Ramón teaset låten for første gang på TikTok og fansen har allerede trykket låta til sitt bryst. Etter lang ventetid og mange millioner visninger, er låten endelig ute og tilgjengelig for et svært engasjert publikum. “ok jeg lover” er blant annet “ukens låt” på P3.

Om låten sier Ramón selv: “«ok jeg lover» handler om å forelske seg igjen og hvilke forventinger man kanskje har etter et tøft brudd. Det er starten på no kanskje litt fint og kanskje litt skummelt. Tror mange tenker at det er en låt man skal grine av, men i mine øyne er dette første positive kjærlighetslåten jeg skrevet!”

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. To EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 100.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet - de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

En av grunnene er selvsagt låtene hvor han forteller gjenkjennelige historier om usikkerhet, sorg, søken, kjærlighet og ensomhet - men samtidig er Ski-gutten elsket av fans og følgere for lite høytidelige humorvideoer og vitser med en god dose selvironi på sosiale medier. Kombinasjonen er like sjelden som den er sympatisk – en tilnærmelig og gjenkjennelig popstjerne. Det er lenge siden sist et såpass ubeskrevet blad har føltes like umiddelbar og skapt liknende engasjement, nesten under radaren.

«Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet og hvor iherdige fansen allerede er. Låta peaket som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene Covid og smitteverntiltak har tillatt har vært utsolgte med konstant allsang fra et stadig økende publikum som har festet seg ved hver eneste tekstlinje.

Der 2021 ble en introduksjon til artisten og musikken, blir 2022 året Ramón på alvor ønsker å vise hva som bor i ham, i fansen og i prosjektet. Ramón og teamet blir mer og mer ambisiøse for hver låt og hver konsert, og med debutalbumet på trappene er det bare å glede seg til fortsettelsen.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Dypere konflikter i nye «Ronja Røverdatter»

27-03-2024 Film NTB-TT - avatar NTB-TT

Dypere konflikter i nye «Ronja Røverdatter»

Villvettene er grimmere og konfliktene dypere når TV-serien «Ronja Røverdatter» omsider får premiere. Det dukker også opp nye karakterer.

Les mer i RingeriksAvisa

Jubelkveld i Schjongshallen

26-03-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jubelkveld i Schjongshallen

Det ble en fantastisk kveld i Schjongshallen da Ringerike Panthers rundspilte Grüner.

Les mer i RingeriksAvisa

Frigivelse av navn på ofre etter drapene på Torpo

26-03-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet bekrefter tirsdag at det var Ingunn Slaatten (53), Sander Slaatten (22) og Signe Slaatten (18) som ble funnet døde i en bolig på Torpo i Ål kommune lørdag kveld.

Les mer i RingeriksAvisa

Flere biler og personer havnet i vannet etter brokollaps i Baltimore

26-03-2024 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Flere biler og personer havnet i vannet etter brokollaps i Baltimore

Francis Scott Key Bridge i byen Baltimore i USA kollapset etter at et konteinerskip kjørte inn i den. Flere personer og kjøretøy har havnet i vannet.

Les mer i RingeriksAvisa