mandag, 18 juli 2022 14:14

Kate Bush-video runder 100 millioner visninger på YouTube

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Kate Bush-video runder 100 millioner visninger på YouTube Kate Bush fotografert i 1980. Foto: AP

Den offisielle musikkvideoen til Kate Bush-låten «Running Up That Hill» har i likhet med selve låten også opplevd en sterk popularitetsbølge takket være «Stranger Things».

YouTube melder at videoen nå har passert 100 millioner visninger. Selv om det er godt under nivået til BTS og andre nyere artister, er det likevel bemerkelsesverdig for en video først sluppet i januar 2011, skriver Deadline.

Antall visninger mer enn fordoblet seg etter at låten var å høre i fjerde sesong av «Stranger Things», som hadde premiere på Netflix i mai.

Tidligere har Kate Bush satt tre nye listerekorder i Storbritannia: Som eldste kvinne til å toppe singellisten, at det tok «Running Up That Hill» 37 år etter at den ble utgitt å klare det, og at Bush har det lengste spranget mellom to førsteplasser på singellisten med 44 år fra debuten med «Wuthering Heights».

«Running Up That Hill» har tidligere vært å høre i 2019-episoder av HBOs «Big Little Lies», Showtimes «On Becoming a God in Central Florida» og ABC-kanalens «How to Get Away with Murder», så vel som pilotepisoden til «Pose», noterer bransjenettstedet seg. Men det var først med «Stranger Things» på Netflix 27. mai at suksessen tok fullstendig av.

NTB

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

10-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

Lokalpolitikerne i kraftkommunen Suldal ønsker å tilby innbyggerne sine strøm til 50 øre per kilowattime (kWh). Kommunen skal vurdere tiltaket i september.

Les mer i RingeriksAvisa

Quasar uten revisor

10-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Quasar uten revisor

Etter at Akonto Revisjon AS hadde en gjesteopptreden på ca ett år i Quasar Services Norway AS, står nå foretaket uten revisor.

Les mer i RingeriksAvisa

En siste hilsen

09-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En siste hilsen

En siste hilsen fra en generasjon som aldri får kjøre med Ringeriksbanen. Så gjenstår det å se om nye generasjoner kan spa den opp igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

09-08-2022 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

Etter en kjøretur på 100 mil og 14 timer kom teamet til Marius hjem fra NM runden i Mo I Rana.

Les mer i RingeriksAvisa