tirsdag, 09 februar 2016 14:07

STAR WARS: THE FORCE GOES ELECTRONIC

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Hør lydeffektene fra Star Wars transformert til EDM via verdenskjente produsenter og DJ’s på albumet «Star Wars Headspace».

Via tilgang til lydeffekter fra Star Wars filmene har en rekke eminente produsenter og DJ’s mikset sine versjoner av det som nå resulterer i albumet «Star Wars Headspace». Tidligere Grammy-vinner Rick Rubin står i spissen for prosjektet som inneholder unike dance-låter fra blant annet Röyksopp, Kaskade, Bauuer, Galantis, Flying Lotus og Bonobo. Til og med filmprodusent JJ Abrams har bidratt til en låt på albumet som utgis på Hollywood Records digitalt 19. februar og fysisk 19. mars.

Det er totalt 15 spor på skiva, hvor en håndfull av dem vil bli premierert på Beats 1 utover uken. I går fikk Baauer “Cantina Boys", Rick Rubin “NRG-7" og Flying Lotus “R2 Where R U” sine første spinns, og i morgen står Röyksopps «Bounty Hunters» for tur. Resten av tracksene vil være å finne på digitale plattformer i ukene som kommer. Pre orderen på albumet er oppe på iTunes.

“STAR WARS HEADSPACE” TRACK LIST:

1. C-3P0’s Plight Kaskade

2. Help Me! GTA

3. Force TroyBoi

4. Cantina Boys Baauer

5. Jabba Flow: Rick Rubin Re-Work (feat. A-Trak) Shag Kava

6. R2 Knows (feat. Barry Drift) Claude VonStroke

7. NR-G7 Rick Rubin  

8. Ghomrassen Bonobo

9. Bounty Hunters Röyksopp

10. Sunset Over Manaan ATTLAS

11. R2 Where R U? Flying Lotus

12. Druid Caravan of Smoke Shlohmo

13. EWOK PUMPP Rustie

14. Scruffy-Looking Nerfherder Galantis

15. Star Tripper Breakbot

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.