torsdag, 02 mars 2023 09:18

Ny dansbar låt fra Ruben!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Ruben Ruben Foto:Universal Music Norge

Ruben hadde aldri vært i et forhold, og hadde heller ingen behov for det. "Easier” er basert på øyeblikket artisten kjente på følelsen av en uventet og kraftig forelskelse for første gang. Låta gjenspeiler en følelse av bekymringsløs dagdrømming, med et hint av adrenalin.

- Det var som om en helt ny verden av muligheter åpnet seg for meg. Det var i perioden før jeg og kjæresten min hadde bestemt oss for noe seriøst. Alt som var grått fikk farger og alt som virket vanskelig føltes plutselig lett, forklarer Ruben.

Fansen venter i spenning på Rubens neste trekk, og nå jobbes det endelig med debutalbumet som i 2023 vil markere en ny retning for popstjernen. Nå vil han fortelle om sin personlige reise gjennom eget følelsesregister under sitt møte med nettopp kjærligheten:

- Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv og jeg føler at dette egentlig er skumlere å skrive om enn mental helse, fordi dette har vært helt nytt for meg. Albumet forteller en historie om det å finne kjærligheten og alle de gode og dårlige følelsene som følger med. Det vil ta for seg oppturer og nedturer på veien fra stormforelskelse til et balansert forhold.

Med sine tidligere EP-er, Melancholic og Animosity, har Ruben markert seg som en historieforteller av de sjeldne. Historiene vekkes til liv når de formidles med en særegen og melankolsk fortellerstemme. Når dette kombineres med visuell kunst, beviser artisten fra Bjarkøy hvorfor så mange har latt seg trollbinde: han vet hvordan man gjennomfører et konsept som etterlater følelsesladde inntrykk.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre saker å lese

Russland: Vil ha bedre luftvern i Moskva

22-03-2023 Nyheter NTB-AFP - avatar NTB-AFP

Russland: Vil ha bedre luftvern i Moskva

Luftvernsystemene i Russlands hovedstad Moskva skal moderniseres, ifølge forsvarsminister Sergej Sjojgu.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre med ny knallmåling

21-03-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre med ny knallmåling

Regjeringsmakten ville skiftet til borgerlig side dersom det var valg i dag, ifølge ny måling. Høyre får 34,6 prosent.

Les mer i RingeriksAvisa

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

21-03-2023 Nyheter NTB-TT - avatar NTB-TT

Politiet klarer ikke å stanse voldsbølgen i Stockholm

Tross økt innsats fra politiet mot skytinger og sprengninger i Stockholm, er det så langt ingenting som tyder på at den gjengrelaterte voldsspiralen avtar.

Les mer i RingeriksAvisa

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

21-03-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Kirkens Bymisjon: Papirløse barn blir sviktet av Norge

Papirløse barn lever med angst og får ikke nok helsehjelp eller skolegang, ifølge en ny rapport fra Kirkens Bymisjon. De påpeker brudd på barnekonvensjonen.

Les mer i RingeriksAvisa