tirsdag, 27 februar 2024 15:49

Hollywoodfruen får tilbake smykkene

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Gunilla Persson fotografert etter tredje delfinale av Melodifestivalen I Sverige. Gunilla Persson fotografert etter tredje delfinale av Melodifestivalen I Sverige. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB

Etter mye drama har nå Gunilla Persson fått tilbake alle smykkene og eiendelene som namsmannen beslagla. Ifølge hennes advokat er gjelden hennes nå borte.

Det har stormet rundt den tidligere svenske Hollywood-fruen som nå kappes om å komme seg til finalen i svenskenes Eurovision-uttak. Hun kom på fjerdeplass i sin delfinale forrige helg, og fikk dermed en ny sjanse til å kvalifisere seg nå lørdag med låten «I Won't Shake (La la Gunilla)».

– Nå som hun har gjort opp for seg, kan jeg stemme på Gunilla Persson, sier Johannes Paulson hos Kronofogden, som tilsvarer namsmannen her til lands.

Kronofogden beslagla smykker og eiendeler verdt 79.500 svenske kroner fra hotellrommet hennes etter delfinalen forrige helg. Det dreide seg om Chanelsko, flere halssmykker, armbånd og ringer, samt vesker, jakker og en kjole.

Nå er det klart at hun får tilbake alt. Beskjeden kom tirsdag.

– Vi har fått en tilbakekalling fra Försäkringskassan. Det innebærer at vi leverer tilbake eiendommen til Gunilla og så er det avsluttet for vår del, sier Paulson til TT.

Försäkringskassan bekrefter at man har kommet til enighet med Gunilla Persson om at gjelden hennes skal betales. Det dreide seg om 640.000 svenske kroner som hun mottok i ulike ytelser fra Sverige da hun bodde i USA og medvirket i TV-showet «Svenska Hollywoodfruar».

Perssons advokat er fornøyd med beskjeden, og sier til TT at «gjelden er borte».

– Min klient er lettet og kan nå konsentrere seg om Melodifestivalen lørdag.

Andre saker å lese

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To Hallinger varetektsfengslet for voldtekt og filming av tenåring

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på Solli plass: Mann alvorlig skadet

18-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

På vei ut av døren som helseminister, fastslår Ingvild Kjerkol (Ap) at fastlegeordningen er på bedringens vei. I fjor kom det 237 nye fastleger.

Les mer i RingeriksAvisa