mandag, 02 september 2024 07:58

Mindreårig gutt pågrepet etter knivstikking

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Politiet rykket ut til Oslo domkirke i Karl Johans gate, der en mann har blitt knivstukket. Politiet rykket ut til Oslo domkirke i Karl Johans gate, der en mann har blitt knivstukket. Foto: Amanda Pedersen Giske / NTB

En mindreårig gutt er pågrepet etter at en tenåring natt til søndag ble alvorlig skadet i en knivstikking i Karl Johans gate i Oslo sentrum.

Gutten ble pågrepet søndag kveld og pågripelsen skal ha gått rolig for seg, forteller krimleder Johan Jahr i Oslo politidistrikt til NRK.

– Han vil få mulighet til å forklare seg etter hvert, sier Jahr.

Politiet har jobbet med å kartlegge hendelsesforløpet. Da NTB snakket med krimleder Stina Edelman søndag ettermiddag var fornærmede foreløpig ikke avhørt.

Hendelsen fant sted i nærheten av Oslo domkirke rundt midnatt natt til søndag.

– Vi mottok like etter midnatt melding om at en person hadde blitt knivstukket på Karl Johan i Oslo. Han betegnes som alvorlig skadet og er fraktet til sykehus, sa han rett etter midnatt, sa operasjonsleder Hammervold til NTB natt til søndag.

Den fornærmede er en mann i slutten av tenårene.

Politiet var lenge i området med flere patruljer for å kartlegge hva som hadde skjedd. De jobbet blant annet med innhenting av vitneopplysninger, samt søk med både mennesker og hund.

– Det er en lørdagskveld på Karl Johan, så det sier seg selv at det er mange folk i området. Det er mange som kan ha sett noe, sa Hammervold.

Politiet gjorde ingen beslag i området.

NTB

Mer i denne kategorien « Stjal BMW Ny bedrift til Eggemoen »

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa