tirsdag, 03 september 2024 07:25

Ny bedrift til Eggemoen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Norwegian Aero Solutions AS, et nyetablert vedlikeholdsselskap med norske eiere, er klare til å etablere seg som en ledende aktør innen tungt vedlikehold av to-motors helikoptre i Norge og Europa. Selskapet tar sikte på å levere komplette løsninger for operatører som ønsker å sikre kvalitet og stabilitet i sine vedlikeholdsprogrammer uten å måtte investere i kostbare interne ressurser.

Dette prosjektet støttes av kjente aktører i norsk luftfart, blant annet Østnes og Kjos familiene, som i flere ti-år har jobbet for å styrke norsk luftfart. Norwegian Aero Solutions AS drar nytte av eiernes dype erfaring og solide fotfeste i luftfartsbransjen.

En strategisk løsning

I dagens ustabile geopolitiske landskap ser Norwegian Aero Solutions AS store fordeler ved å bringe kontrollen over kritiske deler av forsyningskjeden tilbake til norsk eierskap. Med stadig økende utfordringer knyttet til internasjonale leveransekjeder, er det essensielt å kunne tilby tjenester som er både lokalt forankret og strategisk plassert.

Selskapet vil, i tillegg til å tilby vedlikeholdstjenester, fokusere på å bygge et robust lager for kritiske komponenter i Norge. Senteret vil være utstyrt med moderne teknologi og avanserte verktøy for å sikre høy kvalitet og effektivitet i vedlikeholdsarbeidet.

Med en visjon om å bli en effektiv kompetansehub, vil Norwegian Aero Solutions AS bidra til å utvikle og beholde kritisk kompetanse i Norge og resten av Norden. Med selskapets strategi om å tilby en pendlervennlig arbeidsrotasjon, attraktive bo fasiliteter og stabile arbeidsforhold med fokus på kontinuerlig faglig utvikling, søker vi å skape et attraktivt arbeidsmarked for teknikere som ønsker en stabil og langsiktig karriere innen luftfart. Dette vil ikke bare øke konkurransen i arbeidsmarkedet, men også fremme innovasjon og styrke Norges posisjon som en ledende nasjon innen helikoptervedlikehold i Norden. Selskapet ser for seg å etablere 50+ arbeidsplasser i løpet av de neste 5 årene og har både ambisjoner og planer om videre vekst utover dette.

En strategisk plassering

Selskapet planlegger å etablere sitt servicesenter på Eggemoen Aviation & Technology park, en lokasjon som gir selskapet en betydelig konkurransefordel. Eggemoen tilbyr et attraktivt miljø for innovasjon innenfor teknologi og luftfart og har i dag omtrent 2 300 dekar ferdig regulert areal til industri og luftfartsrelatert virksomhet. Dette gir Norwegian Aero Solutions store muligheter for vekst og ekspansjon i fremtiden. I tillegg gir nærheten til Oslo Lufthavn og Oslo sentrum enkel tilgang til internasjonale flyforbindelser, noe som muliggjør effektiv pendling fra hele Europa.

Klar for fremtiden

Med denne helhetlige tilnærmingen og et mål om å være den foretrukne leverandøren for både norske, nordiske og europeiske operatører, er Norwegian Aero Solutions klar til å sette en ny standard innen helikoptervedlikehold, skape verdifulle arbeidsplasser og fremme innovasjon i luftfartsbransjen. Norwegian Aero Solutions AS ser frem til å realisere sin visjon og starte en ny æra for luftfartsvedlikehold, der kvalitet, stabilitet og norsk eierskap står i sentrum.

NTB

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa