tirsdag, 10 mai 2016 15:50

- Ordfører Hansen løy i kirken

Skrevet av
Tore Bøhn (FrP) mener ordføreren lyver i kirken Tore Bøhn (FrP) mener ordføreren lyver i kirken Foto: Frank Tverran

I et avisinnlegg sparer ikke FRPs leder Tor Bøhn på kruttet. Han konstaterer at ordfører Hansen løy fra prekestolen i Lunder kirke den 1. mai. Men det er ikke ordfører Hansen enig i.

- Vi ser i Ringerikes Blad 6. mai at vår ordfører K.B.Hansen opptrådte som predikant i Lunder kirke på Sokna den 1. mai. Her uttrykker han stolthet over den innvandringen som har skjedd til Ringerike og også over den han regner med vil skje i tiden som kommer. Han hevder også at et samlet kommunestyre står bak dette, heter det i leserinnlegget.

Og Bøhn fortsetter:

-Dette medfører ikke riktighet. Ringerike FrPs 5 kommunestyrerepresentanter stemte i mot dette.

Lyver du Kjell B Hansen?

kjell b hansen

- Det var helt bevist at jeg ikke brukte formuleringen enstemmig. Jeg kan ikke se å mangle belegg for å benytte uttrykket "samlet kommunestyre", og viser til at kommunestyrets vedtak er uttrykk for "solidaritet".  Som de fleste vet er det flere synnonym til ordet "samlet" blant annet "solidaritet", sier Hansen i en kommentar til RingeriksAvisa. 

- Når jeg valgte bort ordene "enstemmig" og "solidaritet" var det for unngå politisk spillfekteri, og debatt om hvem som har stemt i mot og for å unngå at noen skulle settes i diskreditt (usolidarisk er jo det motsatte av solidarisk). Det er neppe noen som kan nekte for at det var et samlet kommunestyre som fattet det angjeldene solidariske og solide flertallsvedtaket.

Så må gjerne Bøhn tolke dette som han vil - herunder også gjøre forsøk på å slå politisk mynt på sine tolkninger. Det kan jeg gjøre lite med og det samme gjelder jo hva han måtte finne på av beskyldninger.  Semantiske diskusjoner kan være greie nok, men også avledende i forhold til saken, som handlet om solidaritet, avslutter Hansen. Som altså ikke vil gå med på at han er en løgner.

Sist redigert tirsdag, 10 mai 2016 23:26

Andre saker å lese

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa

If advarer om musespising på elbiler

16-09-2024 Nyheter Pressemelding - avatar Pressemelding

If advarer om musespising på elbiler

Mus gnager i stykker biler, campingvogner og bobiler for millioner av kroner. If oppfordrer bileiere til å rydde bilen for fristende dropspapir, og sjekke kjøretøyet jevnlig for mus.

Les mer i RingeriksAvisa

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

15-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Bratlien: – Vurderer å anmelde lekkasje av Marius-lydopptak

Marius Borg Høibys forsvarer Øyvind Bratlien sier til TV 2 at de nå vurderer anmeldelse etter Se og Hørs lydopptak-publisering. Link til opptaket nederst i saken.

Les mer i RingeriksAvisa