annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

torsdag, 23 juni 2016 12:48

Københavns største matfestival blir enda større

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Bestill en aften i Paris på Gråbrødretorv, lær barna å tilberede fisk og skalldyr på Fisketorvets kokkeskole, eller bli med på kakefest i Tårnet på Christiansborg. Enten du ønsker å få Hellas servert på en tallerken eller dra på insektseminar, så tilbyr Copenhagen Cooking and Food Festival bokstavelig talt noe for enhver smak.

Københavns største matfest er et partnerskap mellom Copenhagen Cooking og Food Organisation of Denmark, og med enda større muskler enn i fjor (og dobbelt så stort budsjett), er målet å styrke festivalens internasjonale fokus og tiltrekke foodies fra hele verden. 

Helt nytt i år er CPH Food District som fra den 19.-21. august har åpent ved Øksnehallen i Den Brune Kødby på Vesterbro, Københavns eget "meatpacking district." Her blir 10.000 kvadratmeter forvandlet til en matfest, og fylt med alt fra byens beste cocktailbarer, eksperter i fermentering, og urbane gartnere. 

"I CPH Food District feirer vi den fantastiske københavnske gastroscene og Danmark som matland, med tre dager som byr på alt hva et ekte foodie-hjerte kan begjære. Man kan for eksempel møte de store og etablerte kokkestjerner når Årets Rett kåres i Øksnehallen, og de helt ferske talenter innenfor råvarer og gastronomi. I fermenteringsteltet og matverkstedene kan du selv få sette fingrene i maten," forteller Stine Lolk, festivaldirektør for Copenhagen Cooking & Food Festival. 

Se programmet og bestill billetter på http://www.copenhagencooking.dk/program

Copenhagen Cooking and Food Festival arrangeres i København fra 19.-28. august 2016

Fra Hønefoss er det kort vei til det meste - også til København!

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent