videofilm nitar

Oppdatert 09.12.2018
A+ A A-

Nightcrawler Charlotte

Nightcrawler Charlotte Foto: Rasmus Lindberg

Var hindrene på banen i Nightcrawler litt enklere enn BootCamp hevder, eller er det Charlotte Hansens stahet og pågangsmot som overgår det meste?

Charlotte kom seg gjennom hele banen til tross for at hun har en benprotese. Og hun fullførte! Riktignok med noe hjelp, men det kan ikke nektes for at det allikevel var en hard kamp hun fikk kjempe.

Charlotte, som har rundet 40+, er født i Bergen og som nå bor i Oslo, har skrevet seg inn i BootCamps historie. På grunn av et feil DNA-molekyl som ikke fant sin plass i kjeden, ble hun født med et defekt ben. Nærmere bestemt halvparten så langt som det friske benet.

Da BootCamp arrangerte Chicken Race i sommer, var Charlotte tilfeldigvis i Hønefoss og så på konkurransen. Etter hvert fikk hun den gale ideen at hun selv skulle prøve seg. Fra arrangøren BootCamp fikk hun drahjelp av Hege S Henriksen og Stig Johansen til å gjennomføre nattens Nightcrawler.Så langt det var mulig skulle hun klare de forskjellige hindrene på egen hånd. Men om det ble nødvendig - og av sikkerhetsgrunner - fantes folk tilgjengelig som kunne hjelpe til.

I tillegg til benprotese har Charlotte også et par andre komplikasjoner som burde diskvalifisere henne. En genetisk blodsykdom med økt risiko for blodpropp er ikke å leke med. At legen hennes frarådet deltakelse, lot ikke til å ha skremt henne.

Med bryllupskjole og krykker tok hun seg rundt hele banen og gjennomførte samtlige hindre. Og det har vel aldri vært noen som har vært like glade som Charlotte da hun til slutt kom seg gjennom det siste hinderet.

Charlotte viste på et fantastisk vis at dersom viljen er til stede, er alt mulig. Og denne kvelden var hun et forbilde for mange. Takk Charlotte!

charlotte2
Lykkelig etter gjennomført løp (Foto: Rasmus Lindberg)

Se bildeserien fra NightCrawler (Foto: Rasmus Lindberg)

Media

Video: Rasmus Lindberg
Sist redigertsøndag, 29 oktober 2017 22:28
  • SMS-tips: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20