banner web

A+ A A-

I dag lanseres Landbruk24

Jon Trøite mener det er marked for et rendyrket nettsted for bonden og andre som har interesse for landbruk. Foto: Jon Håkon Slungård, Bladet Jon Trøite mener det er marked for et rendyrket nettsted for bonden og andre som har interesse for landbruk.

I dag lanseres nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyheter og markedsinformasjon for aktive bønder. Her skal bonden kunne holde seg oppdatert om det viktigste som skjer i næringa.

Etter 30 år som aktiv bonde har Jon Trøite solgt gården, på grunn av en leddsykdom som gjorde det vanskelig å fortsette med gårdsarbeid. Nå realiserer han noe han har drømt om i mange år – han starter opp nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyhetssaker om landbruk, og en Landbruksbørs med oppdaterte produsentpriser på de viktigste jordbruksvarene. Alt stoffet som publiseres er åpent tilgjengelig og godt tilrettelagt for mobil. Bonden skal kunne sitte på traktoren og samtidig holde seg oppdatert på det viktigste som skjer i næringa.

Det er mange som publiserer stoff rettet mot bonden, men felles for dem er at de har et hovedprodukt på papir. Trøite mener det er et marked for et rendyrket nettsted for bonden og andre som har interesse for landbruk.

Ansvarlig redaktør og skribent