A+ A A-

Kronprinsen åpnet læringssenter på Gol

  • Skrevet av NTB
  • Publisert i Nyheter
Kronprins Haakon under åpningen av UngInvest AIB på Gol. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Kronprins Haakon under åpningen av UngInvest AIB på Gol.

Torsdag var starten for læringstilbudet UngInvest AIB på Gol i Hallingdal. Kronprins Haakon sto for den offisielle åpningen.

kronprinsen gol 2
Kronprins Haakon ble tatt imot på Gol torsdag formiddag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

UngInvest AIB er et styrkebasert læringstilbud for over 200 ungdommer i Buskerud fylkeskommune, med avdelinger i Drammen, Ringerike, Kongsberg og Modum. Den nye avdelingen på Gol skal kunne ta imot opp til 15 nye ungdommer.

Under åpningen ledet kronprinsen sammen med lederen for UngInvest en prosess der ungdom, lærere og andre som arbeider med ungdom, diskuterte hvordan man best kan samarbeide for at ungdom skal fullføre videregående opplæring.

UngInvest blir støttet av blant andre Kronprinsparets Fond.

– UngInvest AIB har en spennende tilnærming og kan vise til svært gode resultater. Vi støtter deres arbeid for å spre metodene og tankegangen til flere steder i landet, sier daglig leder Irene Løken Lystrup i Kronprinsparets Fond.


kronprinsen gol 3
Mange ønsket å hilse på kronprins Haakon da han kom til Gol for å åpne UngInvest AIB. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.