A+ A A-

- Rom for alle, blikk for den enkelte

Ingen tvil om at disse tre trives på den nye skolen! Foto: Frank Tverran Ingen tvil om at disse tre trives på den nye skolen!

Fredag 1. februar ble den nye Benterud skole offisielt åpnet. Og elevene så ut til å trives godt i den flunk nye skolebygningen.

benterud skole2
Fra 7. klassetrinn (Foto: Frank Tverran)

Vi stakk innom 7. klasse. Her var det elever som tidligere hadde gått på Kirkeskolen og som synes det var litt uvant å skulle kjøre buss til skolen. De synes allikevel det var morsomt at de fikk ett år på den nye skolen før de må videre til ungdomsskolen.

Rektor Roy Korslien sa i sin åpningstale at dette var en dag han hadde sett fram til og at det i disse lokalene skulle bygges vennskap og et godt læremiljø. Her ville man også se på trinnene som en helhet og ikke som enkelte klasser. Han siterte Erling Lars Dales boktittel "Rom for alle, blikk for den enkelte" som en god visjon å jobbe med i Benterud skole.

Under åpningen var det flere underholdningsinnslag, både av elever og andre.

benterud skole3
Rektor Roy Korslien (Foto: Frank Tverran)

 

Sist redigertfredag, 01 februar 2019 20:06
  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.