RingeriksAvisa 20 år

Oppdatert 18.09.2019
A+ A A-

Stilling ledig

:

Jevnaker-forfatter med en av landets største bildebok-suksesser noensinne

Forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Gry Moursunds bildebokserie om de tre Bukkene Bruse har opplevd en eventyrlig suksess. Bøkene er trykket i over 450.000 eksemplar, og serien er blitt en av landets største bildebok-suksesser noensinne.

Rørvik og Moursund har lekt med Asbjørnsen og Moes klassiske eventyr på en original, fantasifull og ustyrtelig morsom måte. Bøkene er alle blitt moderne klassikere. På det siste 10-årets «topp-50-liste» over mestselgende bøkene i norsk bokhandel i perioden 2008 – 2017 ligger Bukkene Bruse på en fantastisk 4. plass. De er kun slått av Jojo Moyes og Jo Nesbø.

Mange overraskelser og detaljer i ny klaffebok


Nå i februar kom bestselgeren Bukkene Bruse vender tilbake i ny utgave som klaffebok med nye, morsomme ekstrahistorier og flere nye illustrasjoner fra illustratør Gry Moursund.  
Bildene hennes inneholder mange overraskelser og detaljer som ikke finnes i teksten.

Suksess på Riksteatret


Den 28 februar var det premiere på Riksteatrets oppsetning av Bukkene Bruse, Bukkene Bruse lager rumpebrann, som skal kjøres i hele 104 forestillinger over hele landet.
En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds populære barnebok. Oppfølgeren som har premiere i dag er basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.