A+ A A-

Mann pågrepet etter å ha slått billettkontrollør med knokejern

  • Skrevet av 
  • Publisert i Nyheter
Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer.

En mann forskanset seg i en leilighet vest i Oslo sentrum etter at han slo til og skadet en billettkontrollør på en trikk mandag kveld.

suhmsgate2
Mannen ble ført bort etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Han satte seg til motverge da politiet pågrep ham. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mannen ble pågrepet rundt midnatt. Ifølge politiet satte han seg til motverge under pågripelsen, men verken han eller politifolkene ble skadd, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter.

Politiet opplyser til VG at de ble tilkalt klokken 19.30 etter at mannen hadde havnet i et basketak med en billettkontrollør på trikken. Mannen bet og slo billettkontrolløren med et knokejern før han stakk fra stedet. Han barrikaderte seg deretter i en leilighet i Suhms gate. Gaten utenfor ble sperret for trafikk fordi mannen kastet glass og kniver ut på gaten.

Klokken 22.30 opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at de fremdeles forhandlet med mannen, som er kjent av politiet fra før.

– Vi forsøker å prate ham ut av leiligheten i første omgang. Vi har forhandlet med mannen i en time, sa operasjonslederen.

Først halvannen time senere kunne mannen pågripes.

suhmsgate3
Politiet rykket ut med flere patruljer og sperret av deler av Suhms gate. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.