mandag, 17 juni 2019 09:46

Selger livsverket

Skrevet av

Gründer Per Arne Olsen har drevet Hønefoss Glass-Service AS i 36 år. Nå vil han selge bedriften.

I 2017 gjorde han et strategisk oppkjøp av Jevnaker Glass-Service. – Vi har vokst og etter hvert etablert oss som en betydelig aktør på Ringerike, i Hole kommune, og på Hadeland. Nå håper jeg noen er interessert i å overta virksomheten, sier Olsen.

Hønefoss Glass-Service AS er en tradisjonell glassmesterbedrift, med egen avdeling for Riis Bilglass. Selskapet omsetter for rundt 10 millioner kroner årlig. Omtrent en tredjedel kommer i fra bilglass. Åtte medarbeidere, inkludert Olsen, dekker et stort geografisk vekstområde.

– Etter 44 år i bransjen, 36 i egen virksomhet, er det nå på tide å pensjonere seg. Sammen med dyktige medarbeidere har jeg bygget opp en etablert bedrift med mange og gode faste kunder. Jeg mener vi fremstår som en attraktiv merkevare og profesjonell aktør, sier Per Arne Olsen.

Hønefoss Glass-Service AS har gjennom årene utdannet en rekke glassfagarbeidere, både lærlinger og praksiskandidater. Til sammen 14 fagarbeidere har hentet sitt fagbrev gjennom arbeid i Olsens bedrift. Olsen har selv mesterbrev, og om ikke lenge vil en medarbeider gå opp til mesterprøven.

– Selv om bedriften er lagt ut for salg, ønsker jeg at ny eier har som målsetting å satse videre med dagens stab, og fortsatt ha fokus på å levere faglig kvalitet. Hønefoss Glass-Service AS har vært medlem i Glass og Fasadeforeningen siden 1984. Foreningen har vært en pådriver for at vi har satset på fagkunnskap, leveringsdyktighet og -kvalitet. Denne verdien håper jeg nye eiere ser, sier Olsen.

Sist redigert mandag, 17 juni 2019 09:50

Andre saker å lese

Norsk sykkelprofil om blytungt år etter VM-sjokket: – Toppidretten er stein brut…

16-04-2024 Sport NTB-Stian Grythaugen - avatar NTB-Stian Grythaugen

Norsk sykkelprofil om blytungt år etter VM-sjokket: – Toppidretten er stein brutal

Tidligere sykkelverdensmester Tobias Foss nådde mandag en ny milepæl i karrieren. Bakteppet var en nær mislykket sesong der han følte folk begynte å tvile på ham.

Les mer i RingeriksAvisa

FHI: Over 2000 flere dødsfall enn ventet i fjor

16-04-2024 Nyheter NTB-Marius Helge Larsen - avatar NTB-Marius Helge Larsen

FHI: Over 2000 flere dødsfall enn ventet i fjor

2313 flere enn ventet døde i Norge i fjor. Fortsatt skyldes mange dødsfall covid-19, men i yngre grupper dør flere av andre årsaker.

Les mer i RingeriksAvisa

MandagsQuiz

15-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Green Mountain dropper datasenter-planer i Rogaland

15-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Datasenterselskapet Green Mountain dropper planene om å lage datasenter på Kalberg i Time kommune.

Les mer i RingeriksAvisa