fredag, 29 november 2019 19:00

Reddet av Fontenehuset

Skrevet av
Kirstin Stokkedal Kirstin Stokkedal Foto: Frank Tverran

I følge Haakon Tronrud, er det Fontenehuset som har det største hjertet i regionen. Under NHOs medlemsmøte på Gledeshuset fredag, introduserte han en av "kundene" i Fontenehuset.

Kirstin Stokkedal - som også er styremedlem i Fontenehuset - fortale hvordan Fontenehuset endret hennes liv. Før hun kom i kontakt med Fontenehuset, hadde hun gått til behandling for psykiske problemer i 24 år. Hun gikk også på anti-depressive medikamenter.

- Så kom jeg til Fontenehuset. Her fikk jeg gjøre nytte for meg og det forandret livet mitt. Her ble jeg fulgt opp og etter hvert ble jeg i stand til å ta meg jobb igjen, fortalte hun. Dessverre gikk stedet hun jobbet konkurs, men da hadde hun tryggheten ved Fontenehuset.

- For første gang i livet føler jeg meg virkelig lykkelig. Jeg er 55 og har sluttet med anti-depressiva, avsluttet hun. Til varm applaus fra forsamlingen.

I alt 240 personer er tilknyttet Fontenehuset. Styrelder Haakon Tronrud ga uttrykk for at de burde fange opp personer med problemer tidligere i livet, slik at de kunne tilbringe resten av livet med større livskvalitet.

 

julekonsert liggende