tirsdag, 11 august 2020 08:08

Politiet måtte ta seg inn i leilighet med brannvesenets stigebil for å stoppe høy musikk

Skrevet av
Politibiler i Lillestrøm sentrum. Politibiler i Lillestrøm sentrum. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

En mann som spilte svært høy musikk i sin leilighet i Lillestrøm sentrum natt til tirsdag nektet å åpne for politiet. Da tok de seg inn gjennom balkongen hans.

Operasjonsleder Kjetil Ringseth i Øst politidistrikt opplyser til NTB at mannen spilte så høy musikk at politiet ikke hadde annet valg enn å få stoppet ham.

– Det var en patrulje som kom på stedet, og vi hørte på sambandet at det var svært høy musikk. Det var så ekstremt høyt at vi rett og slett måtte få stoppet det, sier Ringseth.

Løsningen ble å tenke kreativt. Politipatruljen merket seg at balkongdøren sto på vidt gap, ringte brannvesenet og fikk en stigebil til adressen. Dermed kunne patruljen ta seg inn i leiligheten etter å ha blitt løftet opp av brannvesenet.

– Han ville ikke åpne for oss, men vi måtte inn. Han blir nå anmeldt for ordensforstyrrelse, og får pålegg om ikke å spille musikk i natt, sier Ringseth.