JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 499
JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 501

Det så svart ut, men så slo Hønefoss til

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Kevin Beugre sørget for to scoringer Kevin Beugre sørget for to scoringer Arkivfoto: Frank Tverran

Med 3-1 seier over Nest Sotra forlot HBK bunnplassen i 1. divisjon. To kjappe mål av Kevin Beugre vippet vertene av pinnen. Alexander Groven trygget poengene etter pause.

Overkjørt fra start, men ...
Skader og kort gjorde at HBK reiste vestover med et sterkt redusert mannskap. Bare etter et par minutter så det ut som om hjemmelaget, som også var i poengnød, skulle cruise inn til en enkel seier.
Så skjedde det. Kevin Beugre nettet to ganger i løpet av tre minutter midtveis i første omgang.
Begge lag hadde sine sjanser. Like før pause kunne faktisk Beugre lagt på til 3-0.
I stedet ble det Alexander Groven som fikk æren av å punktere kampen med et nydelig skudd fra 25 meter i andre omgang. Hans andre scoring i år.
Nest Sotra reduserte like før slutt ved Steffen Lie Stålevik.

Det kan gå bra
Forsvaret virket jevnt over tett, men vertene slapp gjennom av og til. Man skal også vite at motstanden ikke var all verden. Likevel tillot HBK motstanderne å styre banespillet i store deler av kampen.
Dersom HBK fortsetter å score mål, kan kontrakten reddes, men det vil kreve full innsats av alle på laget.

Bytter HBK:
73. min: Øyvind Hoås ute, Ole Petter Berget inn
86. Min: Kevin Beugre ut, Kreshnik Krasniqi inn

Kort mot HBK:
70 min. Christian Aas (gult)

740 tilskuere så kampen.

Sist redigert mandag, 25 mai 2015 20:42

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.