torsdag, 05 mai 2022 11:51

Full fart framover!

Skrevet av
Fra venstre: Bente Haukedalen, Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Fra venstre: Bente Haukedalen, Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Foto: Frank Tverran

Bente Haukedalen er nå ansatt med lederansvar hos Dihn Sushi House. Her jobber hun i team med kokken Andrey Badmaev og Diem Nguyen. Diem er kona til innehaveren og har bred erfaring fra kjedens øvrige spisesteder.

Stedet er nå åpent alle dager unntatt mandager og har alle rettigheter. Her får du også spesielt drikke som passer godt til sushi, som for eksempel japansk øl og vin.

Også Sake (Nihonshu)
Sake er den vestlige betegnelsen på en japansk alkoholholdig drikk som brygges av polert ris. På japansk heter drikken nihonshu; ordet sake benyttes på japansk om all alkoholholdig drikke. Å kalle sake for risvin er ikke helt korrekt ettersom fremstillingsprosessen mer ligner den man benytter ved brygging av øl. Dette passer godt til maten du får i Stabellsgate.

Kvalitet
Dihn Sushi House legger stor vekt på råvarenes kvalitet. Et stadig økende antall gjester tyder også på at folk har begynt å oppdage dette. Foruten en del faste innslag, vil menyen bestå at et variert utvalg retter.

Fram til og med 22.mai tilbyr også restauranten 20% rabatt på take away. Men 17.mai er det stengt. Da er det barna som står i fokus!

Andre saker å lese

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa

Bilbrann ved Hensveien

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 15.30-tiden lørdag, tok det fyr i en bil på E16 utenfor Hønefoss. Det var brann i motorrommet og bilen sto parkert i en busslomme på E16. Politiet fikk lsukket...

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på KUBEN

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Lørdag like før klokka 15 var to personer involvert i en voldshendelse på KUBEN i Hønefoss. Det dreide seg om pengekrangel. Ingen kom alvorlig til skade, men politiet oppretter sak.

Les mer i RingeriksAvisa