fredag, 06 mai 2022 17:35

HBK-trener går på dagen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Luke Torjussen Luke Torjussen Foto: Hønefoss Ballklubb

I følge en pressemelding fra Hønefoss BK, har klubben og Luke Torjussen er blitt enige om at sistnevnte fratrer sitt engasjement som hovedtrener for klubbens A-lag herrer fra og med 6. mai 2022.

Partene har sammen kommet frem til at tiden er inne for å gjøre endringer i trenerteamet, og man er sammen kommet til en minnelig ordning.

Luke Torjussen kom til HBK før 2019-sesongen og har vært hovedtrener for herrenes A-lag siden da. Klubben er tilfreds med den jobben Luke har gjort over flere år i klubben. Han har ledet et godt trenerteam som har utviklet en god kultur hvor man har en plattform for å se Hønefoss BK ta nye steg mot målet om 2.divisjon.

Luke Torjussen ønsker å formidle at han er meget tilfreds med jobben som er utført, men at tiden var inne for at en ny hovedtrener kunne føre arbeidet videre.

Marko Jankovic, Durim Muqurutaj og Erik Midtgarden vil lede lagets hjemmekamp mot Spjelkavik lørdag 7. mai. Styret har igangsatt arbeidet med å få ansatt ny hovedtrener så raskt som mulig.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Andre saker å lese

Borteseier for Hønefoss over Medkila

16-05-2022 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Hønefoss seiret 2-1 over Medkila på bortebane i 1. divisjon søndag.

Les mer i RingeriksAvisa

Lian og Ruden med rørleggerfirma

15-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Buskerud bad & rørservice AS er navnet på et nytt selskap med 30.000 i aksjekapital.

Les mer i RingeriksAvisa

Bilbrann ved Hensveien

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 15.30-tiden lørdag, tok det fyr i en bil på E16 utenfor Hønefoss. Det var brann i motorrommet og bilen sto parkert i en busslomme på E16. Politiet fikk lsukket...

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på KUBEN

14-05-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Lørdag like før klokka 15 var to personer involvert i en voldshendelse på KUBEN i Hønefoss. Det dreide seg om pengekrangel. Ingen kom alvorlig til skade, men politiet oppretter sak.

Les mer i RingeriksAvisa