søndag, 19 juni 2022 18:20

Tåregass mot fotballsupportere i Lillestrøm

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det var amper stemning blant fotballsupportere fra Lillestrøm og Rosenborg før kampen mellom lagene på Åråsen stadion søndag.

– For å skille partene har politiet benyttet tåregass. Ingen skal være skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

– Det var antydning til slagsmål, som er løst opp nå. Vi jobber med å opprettholde ro og orden, sier operasjonsleder Jan Andre Delbeck i Øst politidistrikt til NTB.

Det hele skal ha skjedd i Vestbygata, som ligger drøyt 150 meter fra Åråsen stadion der erkerivalene Lillestrøm og Rosenborg møtes søndag kveld. Lillestrøms supportere går tradisjonen tro opp Alexander Kiellands gate, mens politiet forsøker å holde Rosenborg-supporterne i sidegatene.

NTB

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa