fredag, 29 juli 2022 08:12

Arsenal-keeper med kapteinsstøtte til Ødegaard: – Heldig som har han i laget

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Martin Ødegaard er blant de heteste kandidatene når Mikel Arteta skal offentliggjøre sin nye kaptein. Foto: Fredrik Varfjell / NTB.

Martin Ødegaard blir av mange regnet som den største favoritten til å ta over kapteinsbindet i Arsenal. Nå blir nordmannen hyllet av lagkamerat Aaron Ramsdale.

– Jeg har ingen problemer med at Ødegaard er kapteinen vår. Vi er heldige som har han i laget vårt, forteller Arsenals sisteskanse i David Seamans podkast.

NRK omtalte saken først.

Mikel Arteta er ventet offentliggjøre kapteinsvalget innen kort tid, og Ramsdale mener Ødegaard besitter mange av de nødvendige kvalitetene for å være klubbens lederskikkelse videre.

– Martin er kanskje ikke den som snakker høyest, men du trenger ikke alltid at kapteinen din gjør det. I en garderobe kan du likevel ha tre eller fire andre lederskikkelser som snakker høyt, poengterer keeperen.

– Han er kaptein for landet sitt og for en 23-åring har han bokstavelig talt rukket å oppleve det meste, fortsetter Ramsdale.

Martin Ødegaard signerte en permanent avtale med Arsenal i fjor sommer etter å ha tilbrakt et halvt år på lån. Også Ramsdale ankom London-klubben før forrige sesong.

Burvokteren avslører samtidig at Ødegaard og Arsenal-sjef Arteta har et spesielt forhold.

– De snakker spansk sammen, så jeg har ikke peiling på hva de snakker om. Martin snakker perfekt engelsk, men likevel snakker de sammen på spansk.

Sist redigert fredag, 29 juli 2022 08:22
NTB

Andre saker å lese

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

10-08-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Norsk kommune vurderer å tilby strøm til 50 øre

Lokalpolitikerne i kraftkommunen Suldal ønsker å tilby innbyggerne sine strøm til 50 øre per kilowattime (kWh). Kommunen skal vurdere tiltaket i september.

Les mer i RingeriksAvisa

Quasar uten revisor

10-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Quasar uten revisor

Etter at Akonto Revisjon AS hadde en gjesteopptreden på ca ett år i Quasar Services Norway AS, står nå foretaket uten revisor.

Les mer i RingeriksAvisa

En siste hilsen

09-08-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

En siste hilsen

En siste hilsen fra en generasjon som aldri får kjøre med Ringeriksbanen. Så gjenstår det å se om nye generasjoner kan spa den opp igjen.

Les mer i RingeriksAvisa

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

09-08-2022 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Marius Naume med 5.plass i NM-runden

Etter en kjøretur på 100 mil og 14 timer kom teamet til Marius hjem fra NM runden i Mo I Rana.

Les mer i RingeriksAvisa