fredag, 14 april 2023 15:00

Manglerud Star og Grüner vurderer å slå seg sammen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Manglerud Stars Tobias Degvold i aksjon i en eliteseriekamp mot Stavanger. MS vurderer sammenslåing med Grüner. Manglerud Stars Tobias Degvold i aksjon i en eliteseriekamp mot Stavanger. MS vurderer sammenslåing med Grüner. Foto: Carina Johansen / NTB

Oslo-klubbene Manglerud Star og Grüner vurderer å inngå et samarbeid om et felles lag i eliteserien i ishockey for menn.

Det opplyser klubbene på sine nettsteder fredag ettermiddag.

«Vi ønsker med dette informere om at det er dialog mellom ishockeyklubbene Grüner og MS vedrørende mulighetene for samarbeid om ett felles eliteserielag. Vi kommer tilbake med oppdateringer når det er ytterligere avklaringer», heter det i en melding fra Manglerud Stars midlertidige styre.

Manglerud Star har slitt økonomisk og måtte allerede i oktober si opp trenere og spillere på grunn av manglende sponsorinntekter. Klubben har stor gjeld, og i mars ble et interimsstyre valgt for å jobbe videre med handlingsplanen for å komme ut av den vanskelige situasjonen.

Grüner rykket på sin side ned fra eliteserien i inneværende sesong. Begge klubbene er hjemmehørende i Oslo.

– Vi kommer tilbake med oppdateringer etter de innledende samtalene med tanke på eventuell videre framdrift, sier daglig leder Trond-Erik Larsen i Grüner til NTB

– Det er andre klubber som har begynt å signere litt og reforhandle (foran neste sesong). For Grüners del har ikke det arbeidet startet for fullt med tanke på at denne dialogen ble etablert, legger han til.

NTB

Andre saker å lese

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Les mer i RingeriksAvisa

To Hallinger varetektsfengslet for voldtekt og filming av tenåring

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

To menn er i Buskerud tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud, siktet for å ha voldtatt og filmet en tenåring.

Les mer i RingeriksAvisa

Voldshendelse på Solli plass: Mann alvorlig skadet

18-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann fikk hodeskader da han ble slått ned på Solli plass i Oslo natt til torsdag.

Les mer i RingeriksAvisa

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

18-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Fastlegeordningen på bedringens vei: 237 nye leger til tjeneste i fjor!

På vei ut av døren som helseminister, fastslår Ingvild Kjerkol (Ap) at fastlegeordningen er på bedringens vei. I fjor kom det 237 nye fastleger.

Les mer i RingeriksAvisa