onsdag, 06 september 2023 13:39

Christian ansatt som ny redaktør i Ringerikes Blad

Skrevet av
– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen. – Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen. Foto: Kalle Punsvik.

Christian Senning Andersen (44) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss. Andersen er fra byen og kommer fra avisa Fremover i Narvik, som han har ledet siden 2016.

Han overtar stillingen etter Sissel Skjervum Bjerkehagen, som før sommeren ble ansatt i avisa Hadeland.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Ringerikes Blad, og er stolt og veldig takknemlig over å ha fått denne jobben i «min avis». Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen.

Med Christian Senning Andersen får Ringerikes Blad en kompetent toppleder med bred erfaring. Foruten sju år i Fremover, har Andersen vært administrerende direktør i Hallingdølen, hatt flere redaktørroller i Haugesunds Avis og vært produktsjef for nettaviser i A-pressen (nåværende Amedia). Han har også 12 års erfaring fra Ringerikes Blad, og har hatt flere lederoppgaver i avisa han nå vender tilbake til.

– Det har vært en reise, og jeg har vært kjempeheldig som har fått sju spennende og givende år i Narvik og i Fremover og fått jobbe med flinke folk som brenner for regionen. Det blir vemodig å forlate Fremover, de ansatte og alle jeg er blitt kjent med her, men det er en drøm som blir virkelighet når jeg kan komme tilbake til Ringerikes Blad, sier Senning Andersen.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært tilfreds med ansettelsen av Christian Senning Andersen som ny leder i Ringerikes Blad.

– Christian har vokst opp i avisas dekningsområde, og har tidligere jobbet i Ringerikes Blad. Han framstår som inspirerende og faglig dyktig. Han er kunnskapsrik, både om samfunnsforhold og om viktige spørsmål for mediebransjen. Som leder i flere medievirksomheter har han fått bred erfaring med å drive lokale medier. Dette vil nå komme Ringerikes Blad til gode. Jeg er helt sikker på at ansettelsen av Christian vil gi avisa et ytterligere løft, sier hun.

Andre saker å lese

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

27-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

Pengene flommer på PGA-touren i golf. Men når Viktor Hovland spiller Ryder Cup, er det ikke en krone å hente.

Les mer i RingeriksAvisa