lørdag, 23 desember 2023 13:30

Drapet i Bærum: Avdøde var en utenlandsk mann

Skrevet av
Fungerende enhetsleder ved felles enhet for etterforskning og etterretning Knut Lutro sier at den drepte mannen på bussen i Bærum, var en utenlandsk mann. Fungerende enhetsleder ved felles enhet for etterforskning og etterretning Knut Lutro sier at den drepte mannen på bussen i Bærum, var en utenlandsk mann. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Mannen i 20-årene som døde etter en knivstikking på en buss i Bærum, var utenlandsk statsborger. Politiet sier det oppsto en krangel mellom siktede og avdøde.

Politiet har så langt ikke full oversikt over hendelsesforløpet.

– Vi er fortsatt tidlig i etterforskningen. Det skal ha oppstått en krangel mellom fornærmede og siktede inne på bussen. Det er for tidlig å si om det er en relasjon mellom dem. Det vil vi ha fokus på videre i etterforskningen, sier fungerende enhetsleder Knut Lutro ved felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt.

Den siktede er norsk statsborger, og er bosatt i Bærum. Han er under kriminell lavalder. Saken etterforskes som et drap, og politiet vil nå foreta nye avhør og åstedsundersøkelser.

– Det vil også bli innhentet mer videomateriale, sier Lutro.

Den siktede meldte seg selv til politiet i natt. Han skal ifølge forsvarer Tor Bache-Wiig avhøres andre juledag. Han er inntil videre plassert på en lukket barnevernsinstitusjon i to uker.

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa