onsdag, 12 april 2017 12:44

Buckingham og McVie

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Buckingham og McVie Foto: John Russo

Fleetwood Macs Lindsey Buckingham og Christine McVie har vært i studio sammen og spillt inn sin første plate som duo.

9. juni kommer albumet som har fått tittelen Lindsey Buckingham/Christine McVie via Atlantic Records, og 14.april slippes deres første singel "In My World". Duoens første album inneholder 10 nye låter, og vil åpne en større USA-turné, som går av stabelen 21.juni.

Samarbeidet de imellom startet for tre år siden da McVie igjen ble et medlem av Fleetwood Mac før bandets On With The Show-turné. Deres kreative kjemi fungerte så bra at de bestemte seg for å lage dette albumet.

- Vi utforsket vår kreative prosess og etterhvert ble prosjektets identitet og organiske liv klart for oss. Vi følte på oss at dette skulle bli et duett-album. Vi var begge veldig enige, og etterhvert spurte vi oss selv ‘Hva var det som tok oss så lang tid?!’, uttaler Buckingham.

Innspillingen ble gjort i The Village Studios i Los Angeles, der Fleetwood Mac spilte inn flere av sine klassiske album bl.a. Tusk. Buckingham og McVie fikk hjelp i studio av to andre medlemmer i Fleetwood Mac, Mick Fleetwood og John McVie som sørger for en utrolig dynamisk rytme og energi.

- Det er en stor ære for East West og WMG og få samarbeide med to av de største artistene gjennom rockens historie. De har skrevet og fremført mange av de aller mest populære låtene gjennom tidene. Lindsey Buckingham/Christine McVie er et album som virkelig viser begge disse artistenes utrolige talent. Vi er veldig stolte av vårt lange samarbeid med bandet, og er er sikre på at dette er en plate som alle Fleetwood Mac-fans verden over vil ta til sitt hjerte, sier Dan Chalmers, President Rhino, East West & ADA UK.

Sist redigert onsdag, 12 april 2017 12:45
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.