fredag, 24 mars 2017 12:27

Tilbake til sangene, gitaren og konsertsalene

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Tilbake til sangene, gitaren og konsertsalene Foto: Therese Falk

"Jeg har kommet inn i en slags flyt, skriver på noe hele tiden og kjenner på at sangene, musikken og hele miljøet rundt dette er noe jeg har savnet lenge. Musikalsk sett er jeg fri som fuglen og kjenner meg fri til å gå mine egne veier. Først kommer albumet «HJEMVENDT", så har jeg vel en drøm om å få muligheten til å dra ut med et band  og spille konserter rundt i landet."

Etter alle disse årene er det nå musikken som trekker i meg igjen. Albumet som kommer har betegnende nok tittelen «HJEMVENDT». Det spiller en del på at jeg vender tilbake til musikken jeg begynte med. Jeg er mer motivert enn noensinne for å dra ut og spille konserter igjen med et band av gode musikere. Skrive ut fra meg selv igjen - og fremføre låter på norsk der tekst og musikk smelter sammen til en enhet.

Jeg har søkt en stund etter mitt uttrykk, noe som skiller seg klart fra det jeg har drevet med i et kvart århundre. Jeg fant etterhvert fram til Kyrre Fritzner som driver FMV studio i Gamlebyen i Fredrikstad. Midt i dette fantastiske miljøet fant jeg en samklang, et musikalsk miljø som gjorde meg trygg, åpnet opp noe nytt i meg og som har gitt meg en ny inspirasjon. Vi spilte inn 9 låter som et band i studio. Flotte musikere bidro kreativt gjennom hele prosessen og var aktivt med på å forme uttrykket."

- Terje Formoe

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.