tirsdag, 26 september 2017 18:26

Marcus & Martinus slipper nytt album og ny singel!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Det nye albumet ”Moments” ute 17. november! Etter flere måneder med spekulasjoner blant fansen, kan Marcus & Martinus endelig bekrefte utgivelsen av sitt nye album, “Moments”. Den første singelen, ”Make You Believe In Love”, er produsert av Red One og slippes 29. september.

“Moments” handler ikke om å se tilbake i tid, det handler om det som skjer akkurat nå», sier Marcus. «Det handler om de øyeblikkene vi er så heldige å få oppleve sammen.»

Martinus legger til; «Og ikke bare når vi spiller foran tusenvis av fans på store arenaer, men også de små gøye tingene som skjer når vi er på reise sammen, som å få Marcus til å le av en vits eller å møte glade fans sammen. Vi håper jo å få mange slike øyeblikk også fremover.»

«Moments» handler også om å vokse opp – både privat og musikalsk. På dette albumet får en oppleve at Marcus & Martinus videreutvikler sitt musikalske univers, og utforsker et langt videre spekter av musikalske uttrykk. Etter å ha jobbet med noen av verdens fremste låtskrivere og produsenter, kan en tydelig se konturene av en duo som er i ferd med å bli en dominant aktør innen internasjonal pop-musikk.

Ny single produsert av Red One slippes 29. september

Den neste singelen, ”Make You Believe In Love”, er produsert av Red One – en av verdens mest suksessrike produsenter, som har hatt globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

Om låten sier Red One; «Jeg prøver alltid å skrive positive låter som får folk rundt i hele verden føle seg bra! Og dette er ikke noe unntak – det er en feiring av kjærligheten!»

«Det var en stor ære å få jobbe med en så dyktig og stor produsent som Red One. Kjemien stemte med en gang i studio, og vi hadde det utrolig moro!», sier Martinus om samarbeidet.

Red One har ingenting annet enn hyllest å komme med etter å ha jobbet med de norske tvillingene.

«Jeg visste at Marcus & Martinus var veldig talentfulle før jeg møtte dem, men etter å ha jobbet med dem i studio fikk jeg øynene enda mer opp for deres vokal-ferdigheter! Guttene er morsomme, energiske og fantastiske på alle måter, og jeg elsket å jobbe med dem!»

Han legger til; «Selv om jeg bor i L.A. så har guttene begynt å skape veldig mye oppsikt rundt i Europa, og det har nådd helt hit! Jeg hadde hørt mye fine ting om dem en god stund, og jeg er så glad for at vi kom sammen og gleder meg til alle får høre hva vi har laget!»

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.