annonse1

annonse2

annonse3

annonse4

fredag, 19 februar 2021 09:20

Spellemannsnominerte Sebastian Zalo er klar med sin nye EP “Refleks”

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Spellemannsnominerte Sebastian Zalo er klar med sin nye EP “Refleks” Foto: Universal Music

Sebastian Zalo har hatt et ekstraordinært 2020 med debutalbumet RTRO//SPKT, som resulterte i nominasjoner som “Årets Nykommer” hos P3 Gull og "Årets Gjennombrudd og Gramostipend” på Spellemannsprisen.

Selv om oppnåelsene har vært høye, er ikke talentet på latsiden i år; han startet det musikalske året med den myke singelen «Dra tilbake», og følger nå opp med sitt nyeste konseptuelle kapittel «Refleks». Etter et album som var preget av store produksjoner, er uttrykket nå strippet ned og akustisk. EPen består av fire låter, alle omtaler et tema de fleste av oss kjenner oss igjen i; kjærlighet.

Tittelen er et pek til hvordan Sebastian og hans produsent, August Stubø lager låter som dette på refleks, dandert i et musikalsk landskap de er veldig komfortable i.

2021 har så vidt startet for Sebastian. Etter å ha sluppet mye ny musikk og Spellemann nominasjon kan man også få sett han på TV-skjermen, Sebastian er med på en av NRK sine nye og spennende serier “De Neste”.

Etter å ha sluppet debutalbumet sitt i fjor, åpnet han øynene til norsk musikkbransje og viste frem sine utradisjonelle historier, noe som preget identiteten og albumets lyrikk. Første låt i albumet “Kjære frykten min” har fått nærmere 900 tusen avspillinger på Spotify og låten “Duracell” fra samme album har også samlet nærmere 500 tusen avspillinger.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.