lørdag, 12 mars 2016 09:14

Bat For Lashes slipper nytt album!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Bat For Lashes slipper albumet The Bride 1. juli. Singelen In God's House er tilgjengelig fra og med fredag 11. mars.

Det har vært stille fra Bat For Lashes siden 2012, men for et par uker siden kom singelen ”I Do” til begeistrende respons. 1. juli kommer det etterlengtede albumet The Bride. Og i dag er en ny smakebit fra albumet ute, hør den nye låta ”In God’s House” på Spotify nå.

The Bride forteller en historie om en kvinnes forlovede som blir drept i en kollisjon på vei til kirken for bryllupet deres. Bruden flykter for å dra på bryllupstur alene – som resulterer i en mørk meditasjon fylt av kjærlighet, tap, sorg og feiring.

Albumet er laget og produsert av Natasha Khan (Bat For Lashes), sammen med en rekke bidragsytere – deriblant Simone Felice, Dan Carey og Ben Christophers. Skrevet som soundtracket til en film i tankene, er The Bride Khan’s mest ambisiøse arbeid til dags dato.

Hennes forrige album The Hauted Man mottok hyllest blant både norske og internasjonale kritikere. Og med ros fra alle kriker og kroker på forrige album, er det gledelig å kunne meddele at det nye albumet er rett rundt hjørnet. Hennes følsomme, drømmende og dramatiske pop har beveget mange, og med et så spennende albumkonsept som dette – kan det ikke bli noe annet enn bra.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.