mandag, 14 mars 2016 19:08

Dolly Parton, Linda Ronstadt og Emmylou Harris slipper samlealbum!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Dolly Parton, Linda Ronstadt og Emmylou Harris er alle tre legender i musikkens historie. Sammen har de solgt over 200 millioner album på verdensbasis, og har turnert i flere tiår fremfor utallige fans verden over. At suksessen var stor da disse ikonene gikk sammen og satt i gang et samarbeid, var ingen overraskelse.

Trioen ga ut to album sammen;  Trio (1987) og Trio II (1999) og resultatet var oppsiktsvekkende! De to albumene ble til sammen solgt i over fem millioner eksemplarer – og ble belønnet med tre Grammy Awards.

Albumene har nylig blitt remastret, og den 9. september kommer samlealbumet The Complete Trio Collection som består av tre CD-disker fylt av klassikerne samt sjelden og uutgitt musikk. Produsentrollen har Harris selv hatt.

Selv om det tok lang tid fra Parton, Ronstadt og Harris begynte å spille inn musikk sammen til det ble ferdigstilt et album – var det verdt ventetiden. Trio ankom i 1987; og inneholdt hit-låtene ”To Know Him Is To Love Him”, ”Wildflowers” og ”Father Along”. Det tok mer enn et tiår til før etterfølgeren Trio II kom i 1999, men resultatet var minst like imponerende som det forrige albumet. Nå er det god grunn til å glede seg til å høre de uutgitte låtene som The Complete Trio Collection inneholder!

Samme dato slippes også:

My Dear Companion: Selections From The Trio Collection, et enkelt-album som vil inneholde noen låter fra samlealbumet.

Father Along – en dobbel vinyl med alt av bonusmateriale fra The Complete Trio Collection.

Trio II vil også bli tilgjengelig på vinyl for første gang.

Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.