fredag, 09 februar 2024 08:04

Kraftig brann i Fredrikstad – Hotell evakueres

Skrevet av
Natt til fredag begynte det å brenne i et bygg i Fredrikstad sentrum. Gjester og ansatte ved Hotel Fredrikstad, som er nærmeste nabo, er evakuert. Natt til fredag begynte det å brenne i et bygg i Fredrikstad sentrum. Gjester og ansatte ved Hotel Fredrikstad, som er nærmeste nabo, er evakuert. Foto: Utrykningsnytt / NTB

Nødetatene evakuerer Hotell Fredrikstad som følge av en kraftig brann i et bygg nærheten. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen.

– Det brenner fortsatt kraftig. Brannmannskapene har ikke kontroll, sier operasjonsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt til NTB klokken 6 fredag morgen.

Da var det nær to timer siden nødetatene fikk melding om brannen. Like etter klokken fire ble det meldt om brann i tredje etasje i bygget. Brannen har siden slått gjennom taket.

Bygget som ligger i Fredrikstad sentrum har Fredrikstad hotell som nærmeste nabo.

– Vi har evakuert gjester og ansatte fra hotellet. Vi vurderer om vi skal evakuere personer fra tilstøtende bygg. Vi driver nå å kartlegger dette, sier Mjøsund.

Fra før har det allerede blitt bestemt at Kråkerøybrua, som forbinder Kråkerøy med fastlandet i Fredrikstad, skal stenges.

Det er så langt ikke meldt om skadde personer. Ifølge operasjonslederen har det heller ikke kommet melding om personer som ikke er gjort rede for.

Det er kraftig røykutvikling på stedet og politiet ber naboer om å holde vinduene lukket, og at ingen oppsøker røyken.

Andre saker å lese

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

27-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nordmann vant 254 millioner kroner i Eurojackpot

To spillere delte førstepremiepotten og vant svimlende 254.782.600 kroner hver i Eurojackpot fredag kveld. En av vinnerne er en mann fra Østlandet.

Les mer i RingeriksAvisa

Lørdagsquiz

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Dagens quiz. Svarene finner du nederst på siden.

Les mer i RingeriksAvisa

Storbrann på gård i Sverige – over 200 kyr døde

27-07-2024 Nyhetsklipp NTB/TT - avatar NTB/TT

Over 200 kyr mistet livet i en storbrann på en gård utenfor Örebro i Sverige natt til lørdag.

Les mer i RingeriksAvisa

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa