fredag, 08 september 2023 15:15

NORWEGIAN OPEN by STORM 2023

Skrevet av
NORWEGIAN OPEN by STORM 2023 Illustrasjonsfoto: Unsplsh

Norges Bowlingforbund har i flere år lagt sin store internasjonale bowlingturnering til Hønefoss. Denne turneringen er en del av det Europeiske Bowlingforbundets Europa-Tour.

NORWEGIAN OPEN by STORM 2023 arrangeres i Hønefoss Bowlingsenter 8.- 17.9.23. Det er påmeldt 150 deltagere fra Sverige, Danmark, Finland, Island, Japan, Australia og Norge. Det blir topp nasjonal og internasjonal deltagelse og alle de norske landslagsspillerne vil være i aksjon under turneringen. Vår tidligere verdensmester Tore Torgersen som også spilte i den amerikanske proffligaen i flere år, vil være i aksjon allerede denne helgen. Sverige er en stormakt i bowling og de vil også være til stede sine beste spillere.

Finalehelgen er 15.- 17.9.23. Premieutdelingen er søndag 17.9.23 ca kl.15. Otto «Sinnasnekker’n» Robsahm (fra Lier og Viken) vil være til stede og dele ut premier.

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa