søndag, 10 februar 2019 22:46

Gutt (12) kritisk skadd i trafikkulykke

Skrevet av NTB
En tolv år gammel gutt ble kritisk skadd i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud søndag. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade. En tolv år gammel gutt ble kritisk skadd i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad i Buskerud søndag. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade. Foto: Ole Edvin Tangen / NTB scanpix

En gutt på tolv år er kritisk skadd i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade.

Det var to personbiler som var involvert i trafikkulykken. Bilene har kjørt i hverandre, men årsaken er ikke kjent, opplyser politiet.

– En gutt på tolv år er kritisk skadd og er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Guttens far, en mann i 40-årene, er påført skader, men omfanget er uavklart. Fra den andre bilen er en mann i 20-årene lettere skadd. Begge de siste er fraktet til Ringerike sykehus, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt til NTB.

To luftambulanser rykket ut etter ulykken. Den ene maskinen landet ved ulykkesstedet, mens den andre landet på riksvei 7 ved Sokna for å overta den kritisk skadde gutten som var tatt med i ambulanse.

Politiet meldte om hendelsen klokken 14.26 på Twitter. Det ble lange køer ved ulykkesstedet og grupper av biler ble sluset forbi i puljer mens Veivesenets havarigruppe undersøkte forholdene på stedet. Først ved 19-tiden ble veien igjen åpnet for normal trafikk.


krodsherad2

Mannskaper fra politiet og Statens vegvesen på stedet der en tolv år gammel gutt ble kritisk skadd i en trafikkulykke på fylkesvei 192 ved Krødsherad  søndag. Guttens far og en mann i 20-årene kom også til skade i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen / NTB scanpix