RingeriksAvisa 20 år

A+ A A-

Mann omkom i påkjørsel i Hallingdal

  • Skrevet av 
  • Publisert i Nyheter
Trafikkulykke på R7 ved Bromma. En person skal være omkommet og en kvinne i 70 årene er fraktet til Ringerike Sykehus med luftambulanse. En bil skal ha vært innblandet i ulykken. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Trafikkulykke på R7 ved Bromma. En person skal være omkommet og en kvinne i 70 årene er fraktet til Ringerike Sykehus med luftambulanse. En bil skal ha vært innblandet i ulykken.

En 60 år gammel mann mistet livet i en påkjørsel ved riksvei 7 ved Nes i Hallingdal torsdag. En kvinne i 70-årene ble skadd i ulykken.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 13.38.

– Det var ett kjøretøy involvert i ulykken. Mannen ble påkjørt av kvinnen i 70-årene, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble fraktet til Ringerike sykehus på Hønefoss med luftambulanse.

– Sjåføren ble sendt til sykehus før politiet kom fram. Etter det vi har fått opplyst, er hun alvorlig skadd, sier operasjonslederen.

Johnsrud opplyser at flere vitner har meldt seg, men at de ikke har noen vitner til selve hendelsen.

– Bilen har kjørt av veien, men vi vet ikke hvordan det har skjedd, sier Johnsrud.

Mannen som ble truffet av bilen, har trolig befunnet seg mellom riksvei 7 og huset sitt som ligger helt inntil veien, ifølge politiet.

Torsdag ettermiddag gransket kriminalteknikere ulykkesstedet sammen med Vegvesenets ulykkesgruppe.

  • TIPS!: TIPS OSS: Send SMS til 97 59 55 20 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.