mandag, 12 februar 2024 19:30

Politiet har ikke funnet våpenet som drepte Jonas

Skrevet av
Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet drept ved denne hytta i Nes i Ådal i fjor sommer. Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet drept ved denne hytta i Nes i Ådal i fjor sommer. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Politiet har fremdeles ikke funnet drapsvåpenet etter at Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept ved en hytte i Nes i Ådal i august i fjor.

Politiet har tatt beslag av flere våpen etter at tretti år gamle Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept. Ingen av beslagene er skytevåpenet politiet leter etter, opplyser politiet til VG.

– Vi kan bekrefte at vi ikke har funnet et våpen som kan knyttes til handlingen, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit i Sørøst politidistrikt.

Politiet har gjort en rekke søk i området der Henriksen ble funnet drept. Kostveit opplyser at de også har fulgt opp flere tips, men at det per nå ikke er flere steder å lete.

Politiet har heller ikke funnet mobiltelefonen til Henriksen. Kort tid før han ble drept skal han ha byttet mobiltelefon.

– Det er også en brikke i puslespillet som mangler, men det er ikke avgjørende, sier Kostveit.

Han mener likevel politiet vil komme i mål med etterforskningen. Hoveddelen av etterforskningen skal etter planen avsluttes før påske.

Andre saker å lese

Ruskjører tatt på Jevnaker

04-03-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Politiet stoppet søndag kveld et kjøretøy for kontroll. Fører, en mann i 40-årene, blåsete til over lovlig verdi på alkometeret. Han var også påvirket av andre rusmidler. Mannen hadde heller...

Les mer i RingeriksAvisa

Hemmelige, faste skyggeadvokater går ut i streik

04-03-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Hemmelige, faste skyggeadvokater går ut i streik

De hemmelige, faste skyggeadvokatene som påtar seg oppdrag for PST og Etterretningstjenesten, legger mandag ned arbeidet.

Les mer i RingeriksAvisa

Ishockey eliteseriekvalik menn søndag

03-03-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Kvalifisering til eliteserien ishockey menn søndag, innledende runde (best av 5):

Les mer i RingeriksAvisa

Mann slått i hodet med flaske i Hønefoss

03-03-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

En mann i 20-årene ble hentet av sykebil etter at han ble slått i hodet med en flaske på en fest i Hønefoss.

Les mer i RingeriksAvisa