onsdag, 20 september 2023 09:09

Nok en mann pågrepet og siktet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen

Skrevet av
Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept i nærheten av denne hytta i Nes i Ådal 17. august. Jonas Aarseth Henriksen ble funnet drept i nærheten av denne hytta i Nes i Ådal 17. august. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Politiet pågrep onsdag morgen enda en mann i etterforskningen av drapet på Jonas Aarseth Henriksen 17. august.

Pågripelsen skjedde onsdag morgen i Innlandet politidistrikt, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Mannen er siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. Politiet vil holde en pressekonferanse om saken i Hønefoss klokken 12.

Dette er den andre pågripelsen i forbindelse med etterforskningen etter at en 28 år gammel mann ble pågrepet på Rena i Innlandet 14. september. Også han er siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. 28-åringen ble fredag varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapet. Han samtykket ikke til fengslingen og nekter straffskyld.

28-åringen har ikke ønsket å la seg avhøre av politiet. Han har begrunnet dette med hans tidligere erfaring med politiet, og at han som følge av denne, ikke har tillit til politiet. Mannen er tidligere dømt blant annet for vold og trusler for politiet og narkotikabesittelse.

Jonas Aarseth Henriksen (30) ble funnet død i nærheten av en hytte i Nes i Ådal 17. august. Saken ble først etterforsket som et mistenkelig dødsfall. Saken ble deretter etterforsket som et drap. Mannen som ble funnet død, hadde status som fornærmet i saker som har vært eller er under etterforskning.

Sist redigert onsdag, 20 september 2023 09:11

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa