torsdag, 23 juni 2022 09:37

Nå skal det endelig graves

Skrevet av
På grunn av stahet i forbindelse med trasévalg for kloakken, har Braathen Eiendom AS blitt fratatt retten til å gjøre arbeidene. På grunn av stahet i forbindelse med trasévalg for kloakken, har Braathen Eiendom AS blitt fratatt retten til å gjøre arbeidene. Arkivfoto: Frank Tverran

Bygningsmyndigheten i Ringerike kommune har gitt tillatelse til utbedring av stikkledning i Fossveien. Dette vedtaket er påklaget av Braathen eiendom AS.


Klagen har vært til behandling i hovedkomiteen for miljø- og arealforvaltning i møte 13.06.2022. Klagen fra Braathen eiendom AS ble ikke tatt til følge, og kommunen har opprettholdt sitt vedtak. Saken oversendes Statsforvalteren for endelig avgjørelse. Braathen eiendom sin anmodning om utsatt iverksetting er ikke tatt til følge. Man setter derfor i gang arbeidene uten å vente på klageavgjørelsen hos Statsforvalteren.

Kommunen, som tiltakshaver, planlegger å starte opp med arbeidene i september.

Andre saker å lese

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

To av de drepte i kjøpesenterskytingen var mindreårige

To 17-åringer ble drept i masseskytingen i Danmark. Også en 47 år gammel mann er drept. Politiet betegner ikke skytingen som et terrorangrep.

Les mer i RingeriksAvisa

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

04-07-2022 Nyheter NTB - avatar NTB

Ni av ti har fått skatteoppgjøret sitt

Nær 4,4 millioner norske lønnstakere og pensjonister har nå fått skatteoppgjøret sitt, og til sammen er det utbetalt nær 30 milliarder kroner i skatt til gode.

Les mer i RingeriksAvisa

Vikerfjell B&A AS

03-07-2022 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nytt aksjeselskap med kapital 30.000. Daglig leder er Egil Eriksrud. Styreleder er Christoffer Frydenlund Brodahl og nestleder er Gunvor Helen Skougstad Gamkinn. Formålet er oppføring og vedlikehold av bygg, samt anleggsarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa