fredag, 20 september 2019 15:14

Byggfirma har ramponert brannalarmen: Forbud mot å bruke egne lokaler

Skrevet av
Storgata 2 i Hønefoss Storgata 2 i Hønefoss Foto: Frank Tverran

Frimurerlosjen, som eier den seksjonen som utgjør øverste etasjen i Storgata 2, kan ikke lenger benytte sine egne lokaler.

Årsaken er at det firmaet som i over to år har hakket og banket i de andre etasjene i det samme bygget, har satt brannalarmen ut av funksjon. Det er foretaket D & R Byggtjenester AS som har stått for arbeidet i bygget.

Mats Dyrnes var inntil 22. august i år daglig leder og styremedlem i D & R Byggtjenester AS. Vi har spurt Mats Dyrnes hvorfor han har trukket seg?

- Det er ingen dramatikk i dette, svarer han. - Jeg har andre planer. Men jeg skal fortsette å jobbe der etter ferien, men skal ikke være daglig leder eller styremedlem, avslutter han.

Styrelder Bjarne Minde sitter dermed igjen alene i ledelsen av selskapet. Han har siden desember i fjor forsøkt å skrape sammen nok penger til å kjøpe resterende seksjoner i bygget.

Frimurerlosjen har kontaktet Ringerike brann og redning og fått beskjed om at de ikke kan bruke møtelokalene sine før brannalarmen er koplet til. Dette er en alarm som går direkte til brannstasjonen og som er pålagt for forsamlingslokaler.

Gårdeieren har nå engasjert seg for å få gjenopprettet alarmen.

Andre saker å lese

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

27-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Hovland fra pengeregn til spill om ære i Ryder Cup

Pengene flommer på PGA-touren i golf. Men når Viktor Hovland spiller Ryder Cup, er det ikke en krone å hente.

Les mer i RingeriksAvisa