søndag, 28 april 2019 11:57

Fønix med øltelt på torget i mai

Skrevet av
Fønix med øltelt på torget i mai Illustrasjonsfoto: Werner Heiber/Pixabay

Glatved AS vil feire både 1. og 17.mai. Men luksusen innendørs på Fønix må publikum vente på. Nå blir det et mer folkelig øltelt.

Glatved AS er leietaker hos Lloyds Invest AS i Storgata 2 i Hønefoss. Lloyds Invest AS eies av Per og Lars Aasen gjennom Sameiet Storgata 1.

Fra før av har Glatved AS skjenke- og serververingstillatelse for et uteareal på 62 m2 som strekker seg langs forsiden av bygget mot Søndre torg og fram til kontorinngangen mot Storgata. Dette går maksimum 2,10 meter ut fra veggen.

Hos Mattilsynet har tilsynsobjektet navnet Fønix. Det er derfor vi har brukt dette navnet på restauranthuset.

Gamle Narums

I forbindelse med 1. og 17. mai vil Fønix åpne sin uteservering. Men de ønsker å utvide dette med et øltelt der hvor uteserveringen til Narum var tidligere. Da må det søkes om skjenke- og serveringsbevilling også for dette arealet.

Toalettene de skal benytte, ligger tre trapper opp i kontorenes trappeoppgang i Storgata 2.

Den 16. mai åpner serveringen kl 16.00. Foruten øl blir det servering av pølser og fingermat, is, brus og nøtter. Så blir det åpent 17.mai.

- 17.mai-komitéen stiller seg positive til ølteltet dersom det ikke blir servert alkohol i perioden for barnetoget. Videre at telt etc. ikke hindrer barnetoget eller strømmen av folk mens toget går. Det skal heller ikke spilles musikk under barnetogets passering, under konserten på torvet eller når russen avslutter sitt tog på torvet, heter det i et vedtak i komitéen.

Sist redigert søndag, 28 april 2019 13:25

Andre saker å lese

Norge vil forby søskenbarnekteskap

30-09-2023 Nyheter NTB - avatar NTB

Norge vil forby søskenbarnekteskap

Regjeringen har sendt ut forslag til ny ekteskapslov. Den foreslår blant annet å gjøre ekteskap mellom søskenbarn forbudt.

Les mer i RingeriksAvisa

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

29-09-2023 Politikk NTB - avatar NTB

Listhaug refser regjeringens grønne milliardplaner

Frp-leder Sylvi Listhaug er sterkt kritisk til at regjeringen setter av 15 milliarder til grønn omstilling samtidig som folk sliter med å få endene til å møtes.

Les mer i RingeriksAvisa

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

28-09-2023 Sport NTB - avatar NTB

Studie: Bodø/Glimt er Norges mest dominerende lag – på 35.-plass i verden

To norske lag er inne i topp 100 blant klubblagene som dominerer sine ligamotstandere mest ut fra fire nøkkelparametere, viser en ny studie.

Les mer i RingeriksAvisa

Nytt bakeri

27-09-2023 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

CAKE HOUSE HØNEFOSS VERONIKA BALOGOVÁ er navnet på det nye kakebakeriet på Helgelandsmoen. Innehaver er Veronika Balogová.Formålet er salg av egenproduserte kaker og bakevarer, samt catering med salg av egenprodusert...

Les mer i RingeriksAvisa